Anmälan nu tyvärr stängd.
 Kära Medlemmar,

Vi har det stora nöjet att bjuda in er till årets Grand Chapitre i Uppsala den 27-29 augusti. Alla längtar vi ju efter att få träffas och umgås kring mat och dryck. Varmt välkomna till tre dagars njutning av god mat och dryck till Pelle Svanslös och Carl von Linnes Uppsala. Inte helt oväntat kommer en hel del råvaror från lokala producenter samt dryckerna kommer från två av våra vinagenter i Uppsala.

Intronisationscermonin kommer att hållas i Vasasalen på Uppsala Slott då vi dubbar in nya medlemmar och befordrar andra välförtjänta dito. Fredagskvällen kommer några av våra medlemsrestauranger att erbjuda olika menyer för deltagarna att välja mellan. Lördagen kommer att bestå av olika aktiviteter såsom besök hos en lokal vinproducent i Länna Bruk och mycket annat. Lördagens middag kommer att hållas i en av Uppsalas vackraste och anrika lokaler nämligen Orangeriet i Botaniska Trädgården.
Vi ser verkligen fram emot att få ta mot er hos oss i Baillage Uppland.


Varmt Välkomna hälsar Styrelsen i Baillage Uppland

 

Bild: Pelle Svanslös
Bild: Pelle Svanslös

Det vankas till kalas!!!

Att säga att vi alla är sugna på ett rejält kapitel är nog en blygsam underdrift. Det tär att sitta i social isolering som nu. Efter välkomstorden från Bailliage Uppland vill jag bara å Sveriges vägnar önska er alla välkomna till några dagars festligheter i Uppsala med omnejd. Vi ser verkligen fram emot att träffas och att äta och dricka gott i goda vänners lag. Jag kan också avslöja att den som kommer att hålla i svärdet under vår intronisationsceremoni blir Thore Sande, Bailli Délégué i Norge och tillika sittandes i vår riksdag Conaseil Magistral. Det ser vi verkligen fram emot. Återigen varmt välkomna till Sveriges Grand Chapitre 2021 i Uppsala.

Vive la Chaîne!!!

Carl Wachtmeister
Bailli Délégué Sverige