Det blev av trots allt...Kära Medlemmar,

Med mycket säkerhet och ett reducerat deltagarantal kunde vi så trots allt till slut genomföra vårt Grand Chapitre i Göteborg. Detta med handsprit, latexhandskar, munskydd, säkra avstånd och mycket annat till förmån för vårt välbefinnande. Kapitlet inleddes på fredagen med två superba middagar på Koka och Fiskekrogen. Lördagen innehöll en säkrad indubbningsceremoni med alla närvarande sittande i en stor ring. Vår Grand Dîner avnjöts i angärnsande bankettsal för att minimera alla förflyttningar. Med bord med avstånd och reducerat antal sittande bjöd Radisson BLU Scandinavia på en mycket bra måltidsupplevelse med tillhörande god service. Allt precis som vi förväntat oss. Helgen avslutades med en god lunch på Lisebergs Wärdshus innan vi alla begav oss hemåt igen. Ett stort tack till alla våra proffs på plats plus så klart alla medlemmar och gäster.

Tyvärr gjorde den rådande situationen att många i rsikgrupperna valde att stå över en resa till Glöteborg. Detta något vi självklart förstår men samtidigt beklagar. Vi hoppas därför kunna genomföra lite av en repris på programmet vid lämpligt tillfälle framöver. Kanske inte just som ett Grand Chapitre men väl en helg med fantastiskt god mat och dryck. Nästa års Grand Chapitre 2021 är planerat till sista helgen i augusti i Uppsala, Bailliage Uppland. Mer om både det och Göteborg får vi alla möjligheter att återkomma till i god tid innan.

Tills vi ses igen önskar vi er å Chaîne Sveriges vägnar allt gott inför de kommande storhelgerna. Detta både avseende hälsan, och förstås, allehanda mat med tillhörande drycker.

Vive la Chaîne!

 

Carl Wachtmeister
Bailli Délégué Sverige