Foto: Mikael Pilstrand
Foto: Mikael Pilstrand

ANMÄLAN STÄNGD !!!
 

Grand Chapitre Suède 2018 - Varberg
 

Chainevänner,

Välkomna till Varberg, Sveriges i särklass störst spa- och badort, som bjuder på flertalet härliga ställen för både knopp och kropp under de dagar vårt Grand Chapitre äger rum. Förutom uppfriskande havsbad på egen hand, finns det vackra och kulturhistoriska kallbadhuset på pelare i vattnet. Kallbadhuset ligger centralt vid Varbers fästning, som är vårt högkvarter under helgen. Strax intill ligger också Varmbadhuset med 33 gradigt saltvatten. Vid Stortorget ligger så Stadshotellet med sitt Asia Spa, välrekommerat av absolut högsta klass, och en bit bort kurortens höjdpunkt; Varbergs Kusthotell i det ombyggda kurhotellet Apelviken. En resa i tiden dit känslan av Varberg som gammal kurort finns bevarad.

Annat att vi gärna rekommenderar är den livliga torghandeln på lördagar. Ett besök på Fästningen och muséet är också självskrivet. För den som vill resa vidare efter kapitlet kan man redan på söndagen ta en tur till Danmark med den dagliga färjan till Grenå på Jylland.

Alla som arrangerar Grand Chapître gör sitt bästa för att skapa en upplevelse för alla er gäster. Det  har vi tagit fasta på och gör vårt absolut bästa för att utnyttja alla de möjligheter som finns i och omkring Varberg och Halland - och de är många ...

Ta del av vårt innehållsrika program från den 14 till den17 juni och hitta det som passar dig bäst.

Varmt välkomna !!!
 

Evert Grahn
Bailli
Baillage Halland


Välkomna till Grand Chapitre den 14-17 juni

Ett Chapitre är också ett tillfälle där våra medlemmar har möjlighet att dubbas in i vårt sällskap och få sina ordensband och diplom. Självfallet har vi också trevligt i största allmänhet och får njuta av vad det lokala köket dukar upp. Detta med väl valda drycker förstås. Till vårt Grand Chapitre är alla medlemmar välkomna oavsett geografiskt tillhörighet. Gäster är också alltid välkomna i mån av plats.

Vi hälsar er alla välkomna till Varberg i mittennav juni. Självfallet fyller vi på och kompletterar med mer information allt eftersom. 

Varmt välkomna till Varberg !!!

 

Carl Wachtmeister
Bailli Délégué Sverige
Membre de Conseils d'Administration et Magistral

loading...