Chapitre i Jokkmokk
Bailliage Norrbotten

Ett Chapitre är ett festligt och högtidligt tillfälle där våra medlemmar har möjlighet att dubbas in i vårt sällskap och få sina ordensband och diplom. Självfallet har vi också trevligt i största allmänhet och får njuta av vad det lokala köket dukar upp. Detta med väl valda drycker förstås. Till ett Chapitre är alla medlemmar välkomna oavsett geografiskt tillhörighet. Gäster är också alltid välkomna i mån av plats.

Vårt närmaste kapitel i tid, vad gäller jubileumsåret 2019 då Chaîne Sverige firar 60 år, äger rum i Jokkmokk. Vi har med framgång avhållit kapitel norr om Polcirkeln förr och alla som varit med minns det fantastiska kapitlet i just Jokkmokk senast år 2014. Nu är det dags igen.

Varmt välkomna till en fantastisk helg med fokus på lokala råvaror som ren, röding, hjortron och mycket annat. Vi får också möjlighet att besöka vår nya medlem Treehotel och där få oss till livs en utsökt lunch. På uppdrag av Bailliage Norrbotten har vi härmed äran och nöjet att inbjuda till detta jubileumsårets första Chapitre i Jokkmokk och Norrbotten den 22-24 mars.


Styrelsen Bailliage Norrbotten
 


Save the date...

Grand Chapitre Suède 2019 - Stockholm

Alla medlemmar med gäster är förstås också varmt välkomna till vårt Grand Chapitre 2019 och tillika Chaîne Sveriges 60-årsjubelmiddag den sista helgen i augusti dvs 29 augusti till 1 september.


Självfallet fyller vi på och kompletterar med mer information allt eftersom. Inbjudan kommer ut under början mitten av mars.

Varmt välkomna till Stockholm i augusti !!!

Carl Wachtmeister
Bailli Délégué Sverige
Membre de Conseils d'Administration et Magistral

loading...